Prima pagina > Finantare > Finantare de baza > FB 2005 > Date statistice
FINANTARE DE BAZA 2005
DATE STATISTICE

Pentru reactualizarea bazei de date utilizata pentru dimensionarea si repartizarea finantarii de baza in anul 2005, va rugam sa completati urmatoarele tabele si sa le transmiteti, in format electronic - prin email la adresa finantare.baza@cnfis.ro sau pe CD/disketa la sediul CNFIS, pana la data de 08 aprilie 2005 :

  • Tabelul 2: Venituri si cheltuieli in 2004
  • Tabelul 3: Managementul academic si administrativ
  • Tabelul 3.1: Servicii si facilitati studenti
IMPORTANT La solicitarea MEdC, repartizarea pe universitati a alocatiilor bugetare pentru finantarea de baza in acest an, se va face tot in baza metodologiei si criteriilor de calitate aplicate in anul 2004 pdf document

Formulare. Tabele 2, 3 si 3.1   document excel sunt disponibile in format electronic. (Pentru a salva fisierul pe calculatorul dumneavoastra pozitionati cursorul mouse-ului pe 'Tabelele 2, 3 si 3.1', faceti click pe butonul dreapta al mouse-ului, selectati optiunea 'Save target as...' si salvati fisierul.)
NOTA:
- Pentru Tabelul 2. (Venituri si cheltuieli in anul 2003) si Tabelul 3.1(Servicii si facilitati pentru studenti) s-au facut completari de specificatii. In urma discutiilor avute de CNFIS cu reprezentanti ai universitatilor au fost completate specificatiile referitare la conturile si articolele din bilantul contabil corespunzatoare datelor financiare solicitate de aceste tabele.
- Mentionam ca aceste corelatii cu conturile si articolele din bilantul contabil sunt orientative.