CNFIS in calitatea sa de organism consultativ la nivel national al Ministerului Educatiei si Cercetarii, dezvolta principii si metode de distribuire a fondurilor publice catre universitatile de stat din Romania.

Prin activitatea sa, CNFIS promoveaza cresterea continua a calitatii in sistemul de invatamant superior din Romania, asigurand pentru toti cetatenii egalitatea sanselor de pregatire in invatamantul superior.

Rolul Consiliului este, in principal, de a formula propuneri ministrului educatiei si cercetarii privind: necesitatile viitoare de finantare a invatamantului superior, precum si distributia anuala a fondurilor bugetare pe institutii de invatamant superior de stat din Romania.

Noutati
* Raport public anual – 2012 Starea finantarii invatamantului superior si masurile de optimizare ce se impun

CNFIS - noua componenta
Educatie permanenta
Rezultate RO-4096

Pentru a sprijini sustenabilitatea proiectelor finantate in cadrul Programului de Reforma al invatamantului superior RO-4096 si pentru a promova dezvoltarea educatiei permanente in Romania, CNFIS isi propune sa faca cunoscut potentialul de activitati de invatamant al universitatilor romanesti in domeniul educatiei permanente.

 

Informatiile cuprinse in cadrul acestei pagini de internet au caracter documentar, orientativ si necomercial. Nu ne asumam raspunderea pentru veridicitatea si valabilitatea informatiilor pe care ni le-au furnizat alte institutii, precum si cu privire la eventuale pagube de orice natura. Pentru corecta si completa Dumneavoastra informare, va recomandam sa contactati Departamentul de finantare a invatamantului superior al UEFISCSU, utilizand datele prezentate pe aceasta pagina la sectiunea Contact