CONSILIUL NATIONAL
pentru
FINANTAREA INVATAMANTULUI SUPERIOR
  UNITATEA EXECUTIVA
pentru
FINANTAREA INVATAMANTULUI SUPERIOR
si CERCETARII STIINTIFICE UNIVERSITARE
Educatia Permanenta Universitara

Prima pagina
Educatia permanenta in universitati
Programul RO-4096
Evenimente
Concepte - structuri
ForumProgramul RO-4096
        Prin intermediul acestei sectiuni ne propunem sa oferim tuturor celor care au derulat proiecte in cadrul Programului RO-4096 (subcomponenta educatie permanenta) posibilitatea sa isi prezinte intr-un format structurat realizarile si perspectivele.
        In cadrul sectiunii "Lista proiectelor finantate" sunt listate toate proiectele majore si de initiere finantate in cadrul Programului RO-4096. Pentru o parte dintre aceste proiecte sunt afisate materiale de prezentare primite la sediul Consiliului in perioada mai-iunie 2002, dar si materiale completate cu informatii actualizate, pe masura ce acestea sunt transmise de catre directorii de proiecte. La inceputul fiecarui material se face mentiune cu privire la data transmiterii catre CNFIS.
       Speram ca aceste materiale sa reprezinte un punct de pornire in dezvoltarea de colaborari.

Lista proiectelor finantate

       In perioada imediat urmatoare ne propunem sa solicitam si sa afisam pe aceasta pagina, Óntr-o forma sintetica si structurata, un set de informatii actualizate cu privire la fiecare din proiectele de educatie permanenta finantate.
       Ne exprimam speranta unei bune colaborari cu echipele de proiect, colaborari care sa ne permita furnizarea acestor informatii utile, atat sustenabilitatii proiectelor, cat si intregii comunitati academice.

Scurta prezentare a subcomponentei educatie permanenta


5 adrese la doua
saptamani
http://www.educa.ch/
http://www.unipsa.ch/
http://www.saa.unito.it/
http://www.unive.it/
http://www.unibo.it/
ARHIVA