CONSILIUL NATIONAL
pentru
FINANTAREA INVATAMANTULUI SUPERIOR
  UNITATEA EXECUTIVA
pentru
FINANTAREA INVATAMANTULUI SUPERIOR
si CERCETARII STIINTIFICE UNIVERSITARE
Educatia Permanenta Universitara

Prima pagina
Educatia permanenta in universitati
Programul RO-4096
Evenimente
Concepte - structuri
ForumData ultimei actualizari: 23 ianuarie 2006
Educatia permanenta in universitati

Sectiunea Educatia permanenta din universitati are ca obiective:

  • consolidarea legaturilor intre universitarii care au preocupari in zona educatiei permanente in cadrul diverselor universitati publice,
  • prezentarea pentru mediul academic, in general, a activitatilor de educatie permanenta care desfasoara la acest moment in universitatile publice din Romania,
  • promovarea activitatilor de educatie permanenta derulate in universitatile publice romanesti,
  • intarirea conexiunilor intre mediul academic si mediul economico-social romanesc.

Avand in vedere ca in universitati exista abordari diferite in ceea ce priveste dezvoltarea componentei educatie permanenta, am structurat baza de date pe trei categorii de informatii:

Cea de-a treia categorie este reprezentata de o baza de date cuprinzand cursuri de educatie permanenta dezvoltate in universitati, fie in cadrul unor centre / departamente specializate, fie in afara unor astfel de structuri organizatorice.

NOU
Ianuarie 2006 - Baza de date a fost actualizata cu informatii primite de la Universitatea "Transilvania" din Brasov, pentru sectiunile centre/departamente si cursuri.

In spiritul ideii de proces dinamic de colectare a datelor cu privire la activitatile de educatie permanenta, baza de date afisata online a fost completata cu fisiere noi primite de la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti, precum si un fisier suplimentar primit de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului din Timisoara.
La acest moment, baza de date cuprinde informatiile primite de la un numar de 31 universitati.
De asemenea, a treia subcomponenta a bazei de date, cuprinzand cursuri de educatie permanenta este la acest moment disponibila online. .

Observatii: Informatiile cuprinse in aceasta sectiune au fost transmise de catre universitati, CNFIS nu a operat modificari de continut. Alte informatii cu privire la programele de educatie permanenta, in afara celor afisate in cadrul paginii, pot fi obtinute de la persoanele de contact din cadrul fiecarei universitati.
Orice inadvertenta semnalata de un reprezentant al universitatii organizatoare a cursurilor de educatie permanenta care necesita o modificare a informatiilor afisate va putea fi transmisa la adresa de email:  educatie.permanenta@cnfis.ro 

Consideram ca procesul de colectare a datelor cu privire la activitatea de educatie permanenta din universitati este unul dinamic. In acest sens, informatiile cuprinse in cadrul acestei sectiuni pot fi modificate si completate periodic utilizand fisierul Formular educatie permanenta. Puteti sa ne transmiteti oricand fisiere completate cu informatii noi la adresa:  educatie.permanenta@cnfis.ro . Speram intr-o colaborare activa a universitatilor

Documentele necesare completarii informatiilor privind activitatile de educatie permanenta desfasurate in cadrul universitatilor:

Observatie. Pentru completarea formularului este necesara descarcarea fisierului pe calculator (nu se completeaza pe internet). O optiune pentru a descarca fisierul pe calculator este de a efectua click cu butonul drept al mouse-ului, selectarea optiunii "Save Target As..." si salvarea propriu-zisa a fisierului pe calculator.

5 adrese la doua
saptamani
http://www.educa.ch/
http://www.unipsa.ch/
http://www.saa.unito.it/
http://www.unive.it/
http://www.unibo.it/
ARHIVA