Prima pagina > Evenimente

EVENIMENTE

In vederea promovarii dezvoltarii unui sistem coerent de invatamant superior si de cercetare, sunt organizate diverse evenimente de unitati la nivel national si international pe tot parcursul anului, pentru a aduce Ómpreuna persoane fizice si organizatii ce isi desfasoara activitatea Ón institutiile de invatamant superior, evenimente in cadrul carora au loc dezbateri la nivel national si international precum si discutii despre cele mai recente tendinte si evolutii ale invatamantului superior si de cercetare in Europa.

Sectiune evenimente va contine informatii privind aceste oportunitati pentru institutiile interesate, precum si pentru persoanele fizice care lucreaza in institutiile de invatamant superior si de cercetare, de a beneficia de retele unice cu colegii din Europa si din Óntreaga lume.

 

Evenimente desfasurate la nivel national

Evenimente desfasurate la nivel international
 

Informatiile cuprinse in cadrul acestei pagini de internet au caracter documentar, orientativ si necomercial. Nu ne asumam raspunderea pentru veridicitatea si valabilitatea informatiilor pe care ni le-au furnizat alte institutii, precum si cu privire la eventuale pagube de orice natura. Pentru corecta si completa Dumneavoastra informare, va recomandam sa contactati Departamentul de finantare a invatamantului superior al UEFISCSU, utilizand datele prezentate pe aceasta pagina la sectiunea Contact