CONSILIUL NATIONAL
pentru
FINANTAREA INVATAMANTULUI SUPERIOR
  UNITATEA EXECUTIVA
pentru
FINANTAREA INVATAMANTULUI SUPERIOR
si CERCETARII STIINTIFICE UNIVERSITARE
Educatia Permanenta Universitara

Prima pagina
Educatia permanenta in universitati
Programul RO-4096
Evenimente
Concepte - structuri
Forum


 Educatia permanenta  >   Activitati  >  Profil agronomic  >  USAMV A BANATULUI DIN TIMISOARA 
USAMV A BANATULUI DIN TIMISOARA
Coordonator / Responsabil activitati
Sef de lucrari Flavius BERBENTEA
Inginerie industriala
Persoana de contact
Sef de lucrari Flavius BERBENTEA
Telefon: 0256277004
Fax: 0256277264
Email: -
Informatii generale

Denumirea cursului: "Tehnologia carnii si a produselor din carne" este un curs de specializare pentru absolventii facultatilor din domeniile Zootehnie, Tehnologia Produselor Alimentare, precum si pentru absolventii liceelor de specialitate din domeniul agronomic si alimentar. Principalii beneficiari sunt unitatile subordonate Ministerului Agriculturii si Industriei Alimentare, Agentiei Nationale de Consultanta Agricola, Societati comerciale in domeniul prelucrarii carnii si toti cei care doresc sa se specializeze in Tehnologia carnii si produselor din carne. Obiectivele cursului:transmiterea cunostiintelor referitoare la tenologia prelucrarii carnii si a produselor din carne, utilajele aferente procesului tehnologic, caracterizarea carnii si a produselor din carne din punct de vedere al sigurantei alimentare. Se intentioneaza crearea unui centru de "Ingineria si managementul sigurantei alimentare".

 
 Inapoi

5 adrese la doua
saptamani
http://www.educa.ch/
http://www.unipsa.ch/
http://www.saa.unito.it/
http://www.unive.it/
http://www.unibo.it/
ARHIVA